🎈🐰

Mitt dygn har snurrrat sig iväg igen, alltid lika jobbigt. Fast det är nästan ännu jobbigare att det blir stekhett inne på sovrummet när solen ligger på och skiner hela natten. Blir som mega svettigt och det uppstår exotiskta känslor, fastän jag är 78 grader N om ekvatorn. Fast d skulle inte sitta helt fel med lite luftfuktighet, palmer och apor 🙆🏽

*och nu slutar jag och klagar*


Ellers är livet fint;

0 kommentarer

jahalåja

Imorgon är jag ledig, det var ca 14 dagar sedan sist.. det känns som om jag jobbar ca 110% och har ett sommarjobb utøver det. Har ju klivit ett snäpp upp på min karriärs-stege. Så nu är det faktiskt lilla jag som är Karlsberger Pubs barchef. Därför har det varit lite mycket på sista tiden, en turbolent start så att säga.

Ellers är allt bra. Førra veckan så var det värmerekord här, jag fick helt chock vad varmt det var (!!) plus att det var så extremt mycket folk i byen, før det kom sånna cruisebåtar som hade med sig øver 4000 passagerare. Vilket är slitsamt (hehe). Så jag och fina Sarah begav oss upp på fjälltur. Det blev en tur på fem timmar.¨Kändes som vi vandrade både genom øken och vinterlandskap, vilket är så magiskt!

 

Vi hørs! xxx

Amanda

2 kommentarer

.


Känner att en sommar under 10 grader celcius kommer att bli jobbig

0 kommentarer