31.12.13

Har nu lämnat ett kärt Jämtland, till min egna lilla håla vid polcirkeln. Tiden på hemmaplan har bara flygit iväg och jag har varit fullt upptagen med diverse.. Fick gosa med min fina släkt. Mellandags-shoppat. Proppat julskinka, jag älskar julskinka<333333 Ätit choklad och kollat på harry potter, det börjar bli min egna jultradition tror jag..
Sen har jag haft efterlängtat kramkalas med mina bästa ☺♡ 

Hemresan var den hemskaste resan ever!! När tåget hade stått still utan el mitt i ingenstans, i över tre timmar, började jag att grina......... Men den kompades med resan upp. Va på bio och kollade på när Gandalf, Bilbo och massa dvärgisar sprang omkring (grym film). Sov över 10h typ. Käka billys och Kika Moulin Rouge. Grettski waa!
 
Mina batterier är härmed fulladdade, så nu jäääälar Nörge!
 
0 kommentarer

ΤRΠ3sT0Ŗÿßrô

Efter denna vecka har jag spenderat yttligare 56 timmar på jobb. Kan har varit den jobbigaste veckan hittills, lite nedbrytande sådär. Känner mig just nu som en liten fimp. (äcklig, med andra ord)
Så nu sitter jag här med vattniga ögon, med tanken på att jag faktiskt ska åka hem. Kan inte riktigt beskriva hur skönt det ska bli. Så jag skippar den kategorin :) 
 
Min Malin har redan dragit hem till skåneland. Finnsnes är därav tomt utan henne... #sägerenheldel
Hejdå Finnsnes, kommer inte sakna dig!! :))))))))
 
 
 
1 kommentar

.

Igår somnade jag kring halv åtta på MORGONEN, larmet stog på halv tio. Har plågat mig igenom en dag på jobbet och var så trött när jag kom hem vid sju så.. somnade till halv ett. Här ligger jag VAKEN och är frustrerad till max, har bett och bönat för att jag ska somna om men NEEEJ. Alltså, vad är dehär för skit. pallar inte detta
 
 
 
jävla skit alltså.
xoxoo
0 kommentarer